Rekabeti Aşılayan Oyun: HyperBrawl Tournament


HyperBrawl Tournament oynaması kadar izlemesi de eğlenceli olan, arcade öğelerle donatılmış, rekabetçi bir PvP oyunudur.

Acemi, Pro ve Elit olmak üzere 3 farklı zorluk bulunan oyunumuz son derece çeşitli rekabet öğeleri ile zenginleştirilmiş. Öyle ki oyunda 12 arena, 12 karakter, 7 oyun modu, 8 farklı silah mevcut her biri ise oyununuza farklı bir etkileşim katarak stratejinizin değişmesine sebep oluyor. Seviye atladıkça da karakterinizin görünüşünden tutun, topun gidiş şekline, silahınızın görünüşüne kadar kendinizi ve yaptıklarınızı ayrıntıyla kişiselleştirebiliyorsunuz. 

                                                       "Özelleştirilmiş top ve efektleri"

Oyunun en güçlü yönlerinden biri de sizi her şekilde eğlendirebilmesi ister oyunu izliyor olun, ister tek başınıza hikayeyi oynayıp botlara karşı mücadele edin isterseniz de sadece arkadaşlarınıza meydan okuyun eğlenmekten kendinizi alamıyorsunuz. Ama biz ise kesinlikle arkadaş grubunuzla oynamanızı öneririz. Çünkü oyunun reklamının iyi yapılamamış olmasından kaynaklı çevrimiçi oyuncu bulmakta zorluk yaşayabiliyorsunuz. Bu kadar eğlenceli bir oyun için yaşanan bu sorun gerçekten can sıkıcı diyebiliriz. Fakat yaklaşık 2,5 aylık indie bir oyun için normal diyebileceğimiz ve zamanla düzelebilecek bir sorun.

Oynanışa gelirsek 90 saniyelik 4'er turdan 1v1 ya da 2v2 olacak şekilde maksimum 4 kişiye kadar oluşuyor. Hareket eden arenalardan, duvarlardan yardım alarak veya topunuza hiper falso vererek estetik goller atabiliyor, şutunuzu şiddetli şekilde çekip karşınızdaki oyuncuyu knockout edebiliyor veya hiper gücünüzü kullanarak dövüş mekanikleri ile rakibinizi kısa süre oyun dışı bırakabiliyorsunuz. Bunlarla uğraşmayıp silahınızın yetenekleri ile de rakibiniz için arenayı toza dumana katabilirsiniz. Göze batmayan kendine has olan tasarımları ile farklı mekaniklerin birleştiği oyunumuz bize özgün bir oynanış sunuyor.

"Hiper Falso"

Evrenin en büyük kahramanları, çağlar boyunca unutulmayacak bir muharebeye, efsanevi HyperBrawl Turnuvası'na katılmak için buraya çağırıldı! Sen de onlardan biri olmak istiyorsan  bu bağlantıdan oyunun steam sayfasına ulaşıp, satın alabilirsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar