Yılbaşında Oynayabileceğiniz 5 Oyun


2020'yi geride bırakıp yeni bir yıla girmeye hazırlanırken, sizler için yılbaşı zamanı oynayabileceğiniz 5 oyunu listeledik, keyifli okumalar.

ÖNERİLEN: Yılbaşı Çekilişimize Katılmış Mıydınız?

Five Dates

Londrada yaşayan Vinny pandemi sürecinde evden çıkamaz ve bir buluşma uygulamasına üye olur. Aradığı özelliklerde 5 kişi bulan Vinny, birbirinden çok farklı özellikler bulunduran bu kadınlarla dijital buluşmalar ile etkileşime girer. İnteraktif bir oyun olan Five Dates sayesinde biz de bu buluşmaların gidişatını şekillendirebiliyoruz.


The Cycle

Ücretsiz olan oyunumuzun kendine has bir dünyası ve oynanışı var. Kapsül ile indiğiniz haritada diğer oyuncuları öldürerek, maden çıkararak veyahut boss keserek puanlar topluyorsunuz. Bu puanlar oyunda bulunan oyuncuların sıralamasını belirliyor. Haritadan kaçış için gelen gemiye ulaşamazsanız puanlarınızı kaybedip ölüyorsunuz, en yüksek puan ile gemiye ulaşan ise oyunu kazanıyor. İster arkadaşlarınızla isterse oyun içinde karşılaştığınız oyunculara an itibariyle istek yollayıp takım olabiliyor veya tek başınıza oynayabiliyorsunuz.


                              

Red Dead Online

Red Dead Redemption'ın vahşi batı dünyasına arkadaşlarınızla veya tek başınıza atılmaya hazır olun! Bu capcanlı dünyada ister kanun güçleriyle ister haydutlarla mücadele edin avlanın, kaçak içki satın, hazine peşinde koşun; hepsi size kalmış. Ya da sadece kendinizi bu zengin dünyanın atmosferine bırakın...



         

Borderlands 3

Pandora'da başlayan Vault Hunterlarımızın macerası öte dünyalara taşınıyor. Kendine has mizacıyla gelişmiş beceri ağacı, çok sayıda kişiselleştirme seçeneği ve bazilyon tane silah ile benzersiz ortamlarda, benzersiz düşmanlarla zengin Borderlands evreninde maceradan maceraya koşun!
                                             

Ghostrunner


Cyberpunk bir dünyada tek oyunculu dur durak bilmeyen bir ilerleyiş ile sanatsal tasarımları çok başarılı ortamlarda eğlenceli savaş mekanikleri eşliğinde zevkli ama aynı zamanda zorlu platform öğeleriyle var olan düzene güçlü bir başkaldırış! Dikkat edin bağımlısı olabilirsiniz.


Ve böylece listemizin sonuna geldik, umarım hoşunuza gitmiştir. Anasayfadan diğer ''Yılbaşı Önerilerimiz'e bakabilirsiniz, ayrıca sosyal medyadan @czgevren'i takip ederek en güncel listelerimize, incelemelerimize ulaşabilirsiniz.

Hepinize şimdiden; sevdiklerinizle, sağlıklı ve güzel seneler...

Yorum Gönder

0 Yorumlar