Yılbaşında İzleyebileceğiniz 5 Dizi/Film


2020'yi geride bırakıp yeni bir yıla girmeye hazırlanırken, sizler için yılbaşı zamanı izleyebileceğiniz 5 film ve diziyi listeledik. İyi seyirler!

ÖNERİLEN: Yılbaşı Çekilişimize Katılmış Mıydınız?

 ÇILGIN OFİS PARTİSİ

Babalarının ölümünden sonra şirketin hisseleri 2 kardeşe paylaştırılır. Bu sırada kardeşlerden sorumsuz olanı yılbaşında parti düzenlemek ister. Dominant olan ve şirketi mali açıdan gerçekten düşünen kardeş ise şirketin zor durumda olmasından dolayı buna karşı çıkar, hatta şubeyi kapatır. Parti gizli bir şekilde planlanıp yapılsa da her şey kontrolden çıkıverir.
                          


AS ABOVE, SO BELOW

En büyük hatanız nedir? Paris’in yeraltı mezarlarında en büyük hatanızla yüzleşeceğinizi düşünür müydünüz? Kendini felsefe taşını bulmaya adamış kahramanlarımız; tabletler, tabutlar, dar geçitler, gizemlerin bulunduğu gerilim ve korku dolu bir maceraya atılır.
                                 


THE SINNER

Bir hafta sonu eşiniz ve çocuğunuzla yüzmeye gidiyorsunuz. Her şey yolunda gibi görünüyor peki ama gerçekten öyle mi? Eşiniz, hiç tanımadığı birisini aniden, piknik için götürdüğü bıçak ile defalarca öldüresiye bıçaklıyor. Gizem ve gerilim dolu dizimizin hikayesi böylece başlamış oluyor. Dizinin 2.Sezonu ise başka bir gizemi anlatsa da aralarında ortak bir noktaları var, o da dedektif Harry Ambrose.
                                       


BU NASIL AİLE!

Kadrosunda Jennifer Aniston, Emma Roberts, Ed Helms gibi birçok ünlü isim bulunduran filmimizde, bir striptizci, uyuşturucu kaçakçısı, bakire ve kaçak dörtlüsünden oluşan sözde ailenin sözde kârlı, eğlenceli ve bir o kadar komik macerasına tanık oluyoruz.
                                     


CASTLEVANİA

Dracula, Lisa adında yasak bilgiyi arayan bir ölümlüye aşık olur. Mutlu bir yaşantı sürerler ve Alucard adında bir çocukları olur. Kilisenin de etkisiyle halk tarafından Lisa Tepes cadı ilan edilir ve yakılır. Dracula'nın dehşeti ise yaverleriyle birlikte tüm insanlığın üzerine çökecektir. Trevor Belmont, Sypha Belnades ve Alucard bu acımasız savaşı durdurmaya çalışacaklardır.
                 




Böylece listemizin sonuna geldik, umarım hoşunuza gitmiştir. Anasayfadan diğer ''Yılbaşı Önerilerimiz'e bakabilirsiniz, ayrıca sosyal medyadan @czgevren'i takip ederek en güncel listelerimize, incelemelerimize ulaşabilirsiniz.


Hepinize şimdiden; sevdiklerinizle, sağlıklı ve güzel seneler...

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)