Yılbaşı Gecesi İzlenebilecek 5 Dizi Bölümü


Sitcomların en güzel yanı kesinlikle tatil bölümleri. Tüm ekip toplanır; iç açıcı, sıcak sahneler  yazılır, neşeleniriz. Biz de sizler için bu sitcomlardan yeni yıl temalı bölümleri seçtik, bir liste yaptık. Keyifli okumalar.


The Limo

How I Met Your Mother dizisinin ilk sezonunun 11. bölümü olan The Limo o sıcaklığı veren bölümlerden biri. Ted'in arkadaşlarıyla yeni yıla girmek için halihazırda ''mükemmel'' bir planı vardır ancak ne yaparsa yapsın, işler istediği gibi gitmez. Bunca çabaya rağmen başarısız olan Ted, sevdiği kadından 00.00 öpücüğünü aldığında zaten en güzel yeni yıl hediyesini de almış olur.


 The One with the Routine

Friends dizisinin 6. sezon 10. bölümü olan The One with the Routine yeni milenyumu kutlaması niteliğiyle özel bir bölüm. 1000 yıl sonuçta, hep olmuyor ya. Olaylara gelirsek; Joey, Ross ve Monica, Janine tarafından davet edildikleri New Year's Rockin' Eve programına katılır. Joey Janine'den öpücük koparmaya çalışırken Ross ve Monica ise lisede yaptıkları eski bir dansı tekrar etmeye çalışır. Evde kalan Chandler, Phoebe ve Rachel ise evin her köşesini karıştırarak Monica'nın aldığı hediyeleri bulmaya çalışır.


Symphony Of Illumination


How I Met Your Mother’ın 7. Sezon 12. Bölümü. Listemizin diğer bölümlerinin aksine bunun yeri daha ayrı, daha özel. Çocuk sahibi olamayacağını öğrenen bir Robin var elimizde. Diğer yanda da tadı kaçık olan Robin’i mutlu etmek için her şeyi yapan Ted. Hatırlayanlar olacaktır, Ted’in odanın içini Noel süsleriyle donattığı ve Robin’in gelecekteki (?) çocuklarıyla konuştuğu bölüm. Hem eğlenceli, hem duygusal bir bölüm. 


Yippie Kayak


Brooklyn Nine-Nine'ın Yippie Kayak isimli 3. sezon 10. bölümü de yeni yıl için güzel bir başlangıç olabilir. Boyle'den gizli ona yeni yıl hediyesi almaya çalışan Jack, kendini Gina ve Boyle ile alışverişte bulur. Şans budur ya, bulundukları dükkanın soyulacağı tutar ve rehin alınırlar. Tabi bu da Jack'in delisi olduğu Die Hard filmini uygulamaya koyması için mükemmel bir fırsat olur.

Little Minnesota


How I Met Your Mother’ın 4. Sezon 11. Bölümü. Barney’in hakkında şarkılar yazdığı, Ted’in kardeşi Heather ziyarete gelir. Ted de bu sırada var gücüyle Barney’i ondan uzak tutmaya çalışır. Robin ve Marshall da bu sırada Little Minnesota isimli barda takılmakta. Kanadalı kimliğini gizleyen Robin’in tavırları ve tepkileri de efsanedir ayrıca.


Evet, biraz Himym dolu bir liste oldu ama güzel oldu. 
Hepinize şimdiden güzel, huzurlu, mutlu seneler; keyifli seyirler :)

Bonus: That '70s Show's 6x7


Yorum Gönder

0 Yorumlar