HAKKETTİĞİ İLGİYİ GÖREMEYEN DİZİLER


Bazen bir televizyon yapımı ne kadar kaliteli olsa da bazı nedenlerden ötürü projenin iptaline karar verilir, yani proje yarım bırakılır; düşük ratingler, kanal ile yaşanan anlaşmazlıklar vb. Ama unutmamak lazım ki kaliteli eser her zaman kalıcı olmayı başarmaktadır.

1-) Chuck

Bu diziyi başa koymamak ayıp olurdu tabiki. 2007-2012 yılları arasında yayınlanan Chuck da ratinge kurban gitti, hem de 2 defa! İkinci sezonu ile final vermesi beklenen dizi, hayran kitlesi tarafından kurtarıldı. Daha sonra ise 4. sezonda aynı şey yaşandı ancak Subway reklamları ve tekrardan hayranlar sayesinde son bir veda sezonunu kazandı! Dizi oyuncuları hala sık sık etkinliklere katılmakta ve Chuck filmi için çalışmakta. Anlayacağınız halen sıkı bir Chuck kitlesi bulunmakta.

2-) The Tick


  Günümüzün en çok ekmeği yenen sektörü şüphesiz süper kahraman dizileridir. The Tick de yine bir çizgiroman karakterinin uyarlaması. Amazon Studios'un bizlere sunduğu The Tick dizisi 2 adet sezona sahip, bunlardan biri ise yalnızca 6 bölüme sahip. Ne yazık ki Amazon, üçüncü bir sezon için anlaşma yanlısı olmadı ve dizi iptal edildi. Bana kalırsa kesinlikle şans vermeniz gereken bir dizi kendisi...



3-) Superstore

Ekibinde gerçekten yetenekli oyuncular bulunduran Superstore, adından da anlaşılacağı üzere bir grup mega market çalışanının iş ortamları ve aralarındaki ilişkilere değinen bir komedi dizisi. İzlerken gerçekten eğlenip güldüğüm, samimi bir atmosfere sahip bir dizi oldu Superstore. Biz beğendik tabi ama yıllardır NBC ekranlarında pek rağbet gördüğü söylenemez dizinin, sahi adını hiç duyan var mı?

BONUS: THIS IS US


Aslında bu dizinin bu listede yer alması pek mantıklı oldu diyemem, sadece tuhaf olan yurt dışında bu kadar popüler olan bu dizinin Türkiye'de hiç konuşulmaması. Gerçekten piyasada eşi benzeri bulunmayan ve bunca saçmalığın arasında kendine güzel bir yer edinmiş bir dizi This is Us.

İzlediğim en masum dizilerden birisi diyebilirim This is Us'a, günümüz dizilerindeki tüm bu kargaşa,vurdu kırdıdan uzak, samimi ve hoş bir ortama sahip. Dizi gerçekten her konuda bir örnek niteliği; aile ilişkileri,karı-koca ilişkisi, gerçekten içinde çok fazla anlam barındıran bir dizi. Bol bol flashbackler içermekte ve mükemmel bir kurguya sahip. İzlerken sizi her türlü ruh haline sokacak, kelimenin tam anlamıyla güldürürken ağlatacak. Herkesin listesinde mutlaka bulunması gereken bir dizi, benden söylemesi.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. This is Us'ı izlemiş biri olarak, ef sa ne

    YanıtlaSil
  2. Superstore iyi gibi, tutmaması tuhaf

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)