Tom Welling'in Superman'e Dönüşü


Bildiğiniz üzere Tom Welling, 2001 yılında yayına giren Smallville dizisinde, Superman'in gençliğini yani Clark Kent'i canlandırdı. 10 sezon süren bu dizide DC evreninde bulunan karakterlerin neredeyse çoğunu gördük (Justice League, Doomsday, Legion vs.)

Hatta 10 seneyi Lana Lang, Lex & Lionel Luthor, Lois Lane geçirdi bizim hergele. Dizinin bitiminden bu yana hayranlar Tom Welling'i halen Superman Suit'i içinde, bir dizide veya bir filmde görme umuduyla yanıp tutuşuyor. Peki ama neden? Neden Tom Welling ve Smallville böyle bir etki bıraktı?

Sebebi basit, 2001 yılında bulunan teknolojiye ve türünde neredeyse hiç örneği olmayan bir şey yaptı Warner Bros. Superman'i anlatan, bu vasıtayla tüm DC evrenine ışık tutan bir gençlik dizisi yaptı. Liseli bir gençlik dizisi düşünün, ama başkahramanı Clark Kent ve Lex Luthor, ve yine bu şuan izlediğiniz tüm o CW/Netflix dizilerinin öncüsü oluyor, fazla söze ne hacet..




Biliyorsunuzdur belki, geçen crossoverda CW evreni Smallville'ye birsürü göndermede bulundu  ve yeni crossover içinde Tom Welling önde gelen dedikodulardan biri. 

Peki sizce bu hasret bu sefer biter mi? Düşüncelerinizi yorum olarak yazabilirsiniz :)

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)