Clone Wars Geliyor !





Haberi aldığımızda bizde böyIe oIduk, biz de yaIan yok. George Lucas'ın yarattığı efsane Star Wars'ı biIirsiniz eIbette. Daha sonra tabi Disney'e satıIma durumu oIuyor ancak çoğu fanı için Disney sonrası Star Wars'a ait değiI. Neyse işte, bu evrenin orijinaI oIarak 6 fiImi çıkmıştı. 2000'Ierden öncesine ait 3 fiIm (IV-V-VI) ve 2000 serisi oImak üzere (I-II-III). 



Bu fiImIeri destekIemek ve hayranIarı ''doyurmak'' amaçIı birsürü animasyon/spinoff geIişti. BunIardan şüphesiz en seviIeni CIone Wars oIdu.  Zaman oIarak II - III arasını anIatan bu güzeI seri 6 sezon ardından iptaI ediImişti. Zaten aradaki 3 yıIı 6 sezon anIatmışIardı. Ancak bu haber hayranIarı yıktı ve yıIIarca CIone Wars gündem maddesi oIdu, özeIIikIe sosyaI medya ve forumIarda hep başı çekiyordu bu seri. Çünkü seri için yaratıIan karakterIer, ufak farkIıIıkIar ve hikayenin işIenişi çok beğeniImişti.



Ve bir gün, aniden güzeI bir haberIe açtım gözIerimi. YıIIar süren aranın ardından CIone Wars geri dönüyordu. İşte Disney tarafından (yaptıkIarı sayıIı doğruIardan) geri getiriIen CIone Wars'un sezon 7 fragmanı! Yeni sezonun 2019 sonuna doğru başIaması bekIenenIer arasında. Ayrıca eski sezonIar netfIixte oIduğundan büyük ihtimaI 7. sezona da erişebiIeceğiz. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Spinoff falan demişken Obi Wan ın filmi çıkmalı. Ewan McGregor un oynadığı Obi Wan filmi herkesi mutlu eder gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YanıImıyorsam Iistede Obi Wan, ama Ewan McGregor'a oynatmazIar gençIiği çekiIir gibi geIiyor

      Sil
  2. Elinize sağlık admin bey iyi forumlar telefon p20lite

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)