Csgo'da Rank Nasıl Atlanır?

Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına almış Counter Strike Global Offensive, oyuncularına oldukça farklı bir rekabet deneyimi sunuyor. Diğer oyunların aksine henüz tam anlamıyla CSGO'nun rank atlama gizemi çözülmüş değil.

Şahsi görüşüm bunun elo boostun ve smurfun önüne geçmek olduğu yönünde ancak bu bizim gibi mağdur silverların da nova olmasını engelleyen büyük bir etken. Genelde insanlar galibiyet rank atlandığını sanıyor ama yanılıyor. Verilere göre oyunlarında başarılı olan insanlar daha çabuk rank atlıor. Örneğin 7 maç boyunca sonuncu olup win alan adam atlayamazken, 3 maç boyunca player of the game olan adam rank atlayabiliyor.

İşte bu yüzden, elinizden geldiğince edo olmaya çalışın (yıldız toplayın). 


Peki Nasıl Yıldız Toplarım?

Genel olarak yıldızlar, o elki en iyi oynayan oyuncuya armağan edilir. Genel olarak en çok kill alan kişi o elin edosu olur. Ancak 1den fazla kişi eşit sayıda kill alırsa, örneğin 2-2 kill aldılar, o zaman işler karışır. Burada da genellikle devreye bomba yerleştirme giriyor. Bombayı yerleştiren oyuncu yıldız kazanıyor.

Ayrıca değişmediyse, ölmediğiniz her el 1 puan kazanıyorsunuz. Böylece kda (kill/death/assist) yüksek tutarsanız yüksek puanlar ile edo ve 1.liği kazanabilirsiniz.

Ve son olarak eski (9-10 ay öncesi) ve şimdiki rank sistemi arasındaki farklara bakalım, sanırım herkes low eloda sıkışıp kalmış ha?




Yorum Gönder

2 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)