Deadpool Ekibindeki Kırılmanın Sebebi!

Hepinizin bildiği üzere Deadpool, Marvel evreninin en kafa karakterlerinden biri ve okurların çoğunun ilgisi çeken bir karakter. 2016 yılında, başrolünde Ryan Reynolds'un bulunduğu Deadpool filmi ile, karaktere olan ilgi ve alaka bir o kadar artmıştı. Daha filmin sonunda, 2. bir film geleceği duyurulmuştu.

Artık hayranlar 2. bir film geleceğine kesin gözüyle baktığından, 1.'sinden de güzel bir film bekliyordu. Ancak gelin görünki geçtiğimiz günlerde ''Tim Miller, Deadpool'dan ayrıldı.'' haberleri ile hayranların filme olan inancı biraz yıkılmıştı. 

İŞTE TİM MİLLER'İN AYRILMA SEBEBİ!

Hafta boyu eminim çoğunuz duymuştur, Cable'ı kim oynayacak! Cable karakterini canlandıracak oyuncunun seçimi ikilinin arasını açtı. İddialara göre Miller, Cable karakteri için Kyle Chandler'ı düşünmüş. Ancak Reynolds buna pek onay vermemiş.

Bir diğer anlaşmazlık, Miller'ın filmin her yaşa/kesime hitap etmesini istemesi. Evet yanlış duymadınız, kısacası Miller  argo,cinsellik bulunmayan ve yüksek bütçeli bir film yapmak istemiş. Ancak bunu yaptıklarında Deadpool, Deadpool olmaktan çıkacaktı. Ayrıca Fox, başarının arkasındaki ismin Miller değil de Reynolds olduğunu düşündüğünden, Miller'ın kalması için ısrar etmemişler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar