Hearthstone 10$ Gift

Not: Bu işlem için android cihaz, amazon hesabı ve kredi kartı bilgilerini doğrulamak gerekmektedir. Amazon hesabınız yoksa buradan kayıt olunuz.
Merhaba arkadaşlar, bir grupta gördüğüm ve kendim de denediğim bu yol sayesinde hearthstoneda 10 dolarlık bir gift kazanacaksınız. Öncelikle amazona üye olmanız gerekiyor. Daha sonra android cihazınız aracılığı ile google'da ''amazon appstore''u aratıp indirmeniz gerekiyor. Apk dosyasını kurduktan sonra telefonunuza yüklenen marketten giriş yapıyorsunuz.

Ayarlar kısmından adres bölümünü düzenlemeniz gerekiyor. Çünkü girişte TR olmadığından US seçiyoruz. Adres bölümüne girince (kendi yaptığım yol budur) New York, Manhattan yazıp bu linkteki dükkanlardan birinin adresini giriyorsunuz. Daha sonrada bu siteye o adresi girip çıkan ZipCode'u amazona kaydediyorsunuz.

Bu işlemde bittikten sonra yine telefondan google'a amazon hearthstone yazıp çıkan linke giriyorsunuz. İndire bastığınızda site sizi amazon appstore'a yönlendirecek. İndirmi işlemi bitince arama yerine Hay Day yazıp onu da indirin. Bu işlemde bittiğinde, site size 48 saat içinde 10 dolar geldiğini belirten bir mail yollayacak, sonra ise indirdiğiniz hearthstone'dan bunu harcayabilirsiniz!

2. bir yol olarak bu siteye girip random'a bastığınızda çıkan adresleri girdiğinizde de oluyormuş,ancak bunun garantisini size veremem. Denemekte fayda var ;)


Yoğun katılımdan kampanya bitiş tarihi 14.08'e alınmış ve bitmiş bulunmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar