Pokemon GO Nasıl İndirilir?

Yaklaşık 1 hafta önce Yeni Zelanda ve birkaç ülkede yayınlanan Pokemon GO oyunu nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle pokemon go'nun ne olduğundan başlayalım.


Pokemon GO Nedir, Nasıl Oynanır?

Çıktığı günden beri gündemden düşmeyen Pokemon GO, temelinde 90'ların popüler animesi Pokemon'un GPS aracılığıyla pokemon yakalayıp, onları savaştırmaya izin veren bir oyundur. Oyunun en güzel yanlarından biri, oyuncuya verdiği heyecan hissi. Çevrenizde bir pokemon bulduğunuzda kamera ile onu arayıp pokeball atarak yakalamaya çalışıyorsunuz. Daha sonra ise bir takıma katılıp çevredeki GYM'leri ele geçiriyor ve takımınıza katkı sağlıyorsunuz.

Oyun henüz tüm dünyaya sunulmadığı için henüz birçok buga sahip. Ama eminimki ilerleyen zamanlarda buglar fixlenecek ve şarj sorunu çözülecektir.


Pokemon GO Nasıl İndirilir?

IOS 

Öncelikle safariyi açıp bu linke girin. Daha sonra çıkan ekranda IOS 7-8-9'u seçin ve Hipstore yüklenmesi için onay geldiğinde onay verin. Güvenli değil gibi bir uyarı gelirse vazgeçe basın. Ayarlar>Genel>Profiller ve Aygıt Yönetimi seçeneğine girin ve Taz Trading uygulamasına güvenmesi için onay verin. Sonra uygulamadan pokemon go yu indirin.


Not: Bu yöntem denenmemiştir, alıntıdır.

ANDROID

ANDROID cihazlar için işlem daha kolay. Yapmanız gereken tek şey bu linke  (reklamsız link için buraya tıklayınız) girip indirmek. Daha sonra ise güvenilir olmayan kaynak tarzı bir uyarı gelirse ayarlara girip tek seferliğine izin vere basın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar