Çizgi Roman İndirme


Öncelikle hepinize merhabalar, yazıya başlamadan önce çizgi roman sayfamıza sizi davet etmek istiyorum. Buyrun efendim bu linkten sayfamıza ulaşabilirsiniz ; tıkla.
Çizgi roman okurlarının en büyük dertlerinden biri çizgi romansızlıktır. Okur piyasada bulamadığı veya türkçeye çevrilmiş versiyonu olmadığı veya bazı sıkıntılardan dolayı satın alamadığı çizgi romanları bilgisayarına veya telefonuna indirmek ister. İlk olarak bilgisayara indirmek isteyenler için başlayalım


Bilgisayara Çizgi Roman İndirmek

Bilgisayardan indirmek için yapmanız gerekenler oldukça basit,ilk baş bu programı indirin : CDisplay. Daha sonra internetten popüler çizgi roman indirme sitelerine girin. Bir çizgi roman indirin ve birlikte aç diyerek bu programı seçin. Gördüğünüz gibi oldukça basit.


Androide Çizgi Roman İndirmek

Önce cihazınıza marketten Challenger Comics Viewer indirin. 
Daha sonra yine bir siteden dosyaları indirin. Daha sonra programa girip Library veya Open File'dan çizgi roman dosyasını seçin. Gördüğünüz gibi bu da oldukça basit. Ancak indirdiğiniz dosya zip halinde olabilir. Bu yüzden öncelikle ''RAR'' veya ''Winzip'' indirmeniz gerekmektedir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar